Блог

2023 Licensing International Excellence Awards

Компанія Ugears вийшла у фінал 2023 Licensing International Excellence Awards з ліцензованою лінійкою 3D пазлів по Гаррі Поттеру™

2023 Licensing International Excellence Awards

Ми раді поділитися, що міжнародна панель журі обрала Ugears для участі у фіналі нагороди 2023 Licensing International Excellence Awards! Лінійка Ugears Гаррі Поттер™ номінована на звання “Кращий продукт” в категорії Іграшок та ігор для віку від 8 років.

Нам особливо приємно бути серед номінантів на нагороду, адже незалежні експерти з ліцензування оцінюють продукти з різних категорій та різних частин світу.

Колекція Ugears Гаррі Поттер™

Колекція Ugears Гаррі Поттер™ складається з чотирьох дерев’яних 3D моделей, які працюють на механіці. Потяг Гоґвортс™ Експрес працює завдяки пружині та може проїжджати 4 метри з тендером для вугілля та пасажирським вагоном. Літаючий Форд Англія™ має прихований механізм катапультування, який різко викидає весь вміст автомобіля. Лицарський автобус™ може звужуватися та розширюватися, змінюючи швидкість. Четвертою моделлю з лінійки став Гаррі Поттер™ Адвент Календар, всередині якого сховані 24 тематичних фігурки-фіджети з механічними елементами.

Оцінювання фіналістів ще в процесі, а переможець буде відомий в червні 2023 року на церемонії в Лас-Веґасі. Яким би не був результат, ми пишаємось тим, що стали одними з фіналістів цього року. Це велике визнання для талановитих дизайнерів та інженерів Ugears, які вклали в моделі багато зусиль та творчості. Команда Ugears із натхненням працює далі, щоб створювати більше цікавих механічних 3D пазлів для наших фанів з усього світу.

Це не перша нагорода Ugears, адже лінійка, присвячена Гаррі Поттеру™ отримала звання “Кращий продукт року” на CEE Licensing Event від Warner Bros. Discovery in у березні 2023 року в Празі.

Товар добавлен в корзину
Бесплатная доставка Новой Почтой от 1800 грн.
Вы добавили товар к сравнению
If you'd like to make a purchase with worldwide
delivery please visit UGEARSMODELS.COM